Leo Burnett "protejeaza sanatatea mintala a juriului" de la Olimpiadele Comunicarii 2007

Agentia Leo Burnett a realizat campania de advertising care promoveaza inscrierile la a saptea editie a Olimpiadelor Comunicarii, proiect anual organizat de Asociatia Ethos.

Conceptul creat de Leo Burnett este complet atipic pentru o campanie de promovare a inscrierilor intr-o competitie. Respectiv, potentialilor participanti li se transmite mesajul: "Protejeaza sanatatea mintala a juriului; gandeste-te de 2 ori inainte sa te inscrii".

Campania urmareste sa ii descurajeze pe tinerii care se inscriu la Olimpiadele Comunicarii doar pentru ca au auzit ca e "la moda" sa lucrezi in Advertising sau in Relatii Publice. In schimb, organizatorii spera ca prin intermediul ei sa ii atraga pe cei mai buni dintre tinerii care au dus pasiunea pentru comunicare dincolo de hobby si care sunt gata sa lucreze cu succes intr-o agentie sau intr-un departament de comunicare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related