Armada semneaza campania de comunicare pentru Lady Anion, gama de absorbante din bumbac organic

Armada semneaza campania de comunicare pentru Lady Anion, gama de absorbante din bumbac organic

Armada este agentia care s-a ocupat de campania de comunicare ce marcheaza lansarea pe piata a brandului de absorbante Lady Anion. Pozitionarea gamei de absorbante din bumbac organic pleaca de la faptul ca bumbacul este cel mai sanatos material care poate intra in contact cu pielea, targetul Lady Anion fiind femeile educate, care acorda o atentie deosebita stilului de viata, informeaza un comunicat din partea agentiei.

Campania cuprinde activari indoor in reteaua Salon TV, comunicare in-store prin prima rigleta vorbitoare care le cheama pe femei la raft, PR BLITZ care a constat in prezentarea produsului in zece redactii de catre promoterite imbracate in rochii albe, avand coronite naturale si cosuri pline de flori reale din bumbac, aparitii in publicatii pentru femei, campanie online, desfasurata in cadrul marilor comunitati online de femei. La acestea se adauga o campanie de informare desfasurata la TV, ce consta in difuzarea spotului informativ pe cinci statii dedicate publicului feminin si site-ul www.lady-anion.com, dezvoltat prin parallax scrolling.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related