25 de ani de la infiintarea ZenithOptimedia WW

25 de ani de la infiintarea ZenithOptimedia WW

La aniversarea a 25 de ani de la infiintare, ZenithOptimedia demareaza un studiu global pentru a vedea cum se poate schimba lumea in urmatorii 25 de ani. Studiul vizeaza modul in care se vor dezvolta economiile globale, cum se va transforma societatea, cum descoperirile tehnologice vor imbunatati viata de zi cu zi si cum va arata  zona de entertainment in anii ce vor urma. Zenith Optimedia va publica studiul in luna decembrie, anunta un comunicat emis de agentie.

Pe 30 Octombrie 1988, Zenith Media isi deschidea portile intr-un depozit reamenajat din Paddington, Londra. Fost departament de media buying in cadrul Saatchi & Saatchi, BSB Dorland si KHBB, Zenith Media si-a continuat drumul ca entitate de sine-statatoare. Initial doar in UK, unde isi pastreaza sediul central, agentia se extinde la nivel international, lansari notabile avand in China in 1994 si US in 1995.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related