Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Masini, Benzina si Petrochimie in online in octombrie 2013

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Masini, Benzina si Petrochimie in online in octombrie 2013

Sectorul Masini a generat in luna octombrie a acestui an peste 55.000 de aparitii in online, cu 8% mai mult ca in luna septembrie, si un viewership de aproape 108 de milioane. Fata de luna septembrie, vizibilitatea sectorului a crescut cu 1,6% pe bloguri&forumuri, cu 16%in presa online si cu 4,5% pe retelele sociale. Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

 

Topul vizibilitatii brandurilor de Masini in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele utilizate, este condus in luna octombrie de catre BMW, Dacia si Mercedes-Benz, la fel ca in luna precedenta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related