Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Racoritoare, Apa si Cafea in online in decembrie 2013

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Racoritoare, Apa si Cafea in online in decembrie 2013

Sectorul Racoritoare a generat in luna decembrie a acestui an mai mult de 1.300 de aparitii in online, in scadere cu 15% fata de luna noiembrie, si un viewership de aproximativ 3,3 milioane. Vizibilitatea sectorului a scazut pe toate segmentele: cu 15% in presa online, cu 4% pe bloguri & forumuri si cu 17% pe retelele sociale. Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

 

Topul vizibilitatii brandurilor de Racoritoare in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele analizate, este condus in luna decembrie de Pepsi, Prigat si Cappy.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

SectiuneBranded


Related