Contul KLG Europe Romania, in portofoliul agentiei Zaga Brand

Contul KLG Europe Romania, in portofoliul agentiei Zaga Brand

Incepand cu aceasta luna, agentia Zaga Brand va coordona timp de un an de zile activitatile de comunicare corporate, comunicare B2B si marketing pentru compania KLG Europe Romania, anunta un comunicat emis de agentie.

Referitor la obtinerea contului, reprezentantii agentiei ne-au raspuns ca nu au participat la un pitch, dar ca au fost alesi la mijlocul lunii decembrie dintre mai multe agentii, pentru a functiona ca un departament de marketing externalizat.

In 2013, KLG Europe Logistics Romania a derulat un program intensiv de dezvoltare a activitatilor locale, iar decizia de a coopta agentia Zaga Brand in echipa pentru 2014 a fost o continuare strategiei de comunicare si marketing pe care compania doreste sa o urmeze pe piata nationala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related