CSR Awards premiaza campania Policolor „Culorile Romaniei” implementata de Zaga Brand

CSR Awards premiaza campania Policolor „Culorile Romaniei” implementata de Zaga Brand

Campania Culorile Romaniei, conceputa si implementata de Zaga Brand pentru Policolor Romania, a fost premiata in competitia CSR Awards 2016, unde s-a clasat pe locul III in sectiunea Sustinerea Comunitatii. 

 

"Distinctia primita ne onoreaza si ne incurajeaza sa mergem mai departe cu aceeasi determinare, si promitem sa ramanem Pretty Serious + Crazy People (crazy people doing pretty serious jobs). Multumim Policolor pentru increderea acordata in implementarea campaniei „Culorile Romaniei”, partenerilor nostri, voluntarilor si tuturor celor care ne-au sustinut in aceasta campanie", a declarat Silvia Teodorescu (Managing Partner Zaga Brand).

 

Campania „Culorile Romaniei”, lansata in cursul anului trecut cu ocazia aniversarii a 50 de ani de activitate pe piata locala a producatorului Policolor, a reunit sub indemnul „Redescopera culorile Romaniei” comunitati urbane si rurale ce au scopul de a reda culoare Romaniei.

Policolor a lansat pe 29 aprilie 2015 manifestul sau pentru culoare, prin care sustine comunitatile locale si isi reinnoieste contractul cu Romania. Campania a reunit o comunitate eterogena, cu oameni care promoveaza culoarea prin activitatile lor profesionale si creative, institutii de etnografie, arta, design, arhitectura, muzee, administratii locale si ONG-uri.

In cadrul campaniei au fost reabilitate motivele populare de pe 180 de case din comuna Ciocanesti iar muzeul Etnografic local a fost renovat, in parteneriat cu CFR Calatori si cu ajutorul artistului vizual Carmen Nistor a fost pictata locomotiva Hora, iar impreuna cu Primaria Constanta si cu implicarea voluntarilor de la Universitatea Ion Mincu primul vapor simbol al Constantei a fost transformat in exponat de arta urbana.

 

Coordonarea si implementarea proiectelor din cadrul campaniei „Culorile Romaniei” a fost realizata de catre Zaga Brand, agentia de comunicare a companiei Policolor. Iar „Culorile Romaniei” continua si in 2016! De fapt, a inceput deja.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related