O explozie de culori, într-un eveniment Policolor, organizat de Zaga Brand

O explozie de culori, într-un eveniment Policolor, organizat de Zaga Brand

Atunci când împingi limitele convenționalului, iată că o rochie alba, de mireasă, poate fi și colorată intr-un eveniment 100% corporate. Și nu oricum, ci de Denis Predescu, designerul care a realizat o colecție capsulă special pentru activare ce a marcat parteneriatul dintre Policolor și BASF Coatings, prin care compania românească devine unicul importator al brandului Glasurit pe piața din România.

 

Astfel, în cadrul evenimentului “Colours, the step forward”care a avut loc ieri în Bucureşti, Denis Predescu a lansat colecţia capsulă ”The Colour Statement Glasurit - Policolor”, ca un omagiu adus culorii. Colecția dedicată a marcat încheierea parteneriatului dintre Policolor Romania și BASF Coatings Europa, pentru reprezentarea brandul Glasurit al cărui simbol este coloratul papagal Ara.

 

"Pornind de la penajul papagalului multicolor ARA – simbolul Glasurit, marca premium de vopsea auto a concernului BASF – am încercat să creez ţinute feminine, proporţionate, simetrice, care, alături de tăieturi spectaculoase şi accente cromatice tari conturează un aspect exotic şi amazonic al femeii", spune designerul despre ce l-a inspirat atunci când a creat colecţia.


Pentru a-şi pune în valoare ideile a folosit ca materiale tul, voal şi tafta, iar rochia de mireasă în care au ”intrat” 80 de metri de ţesături, a fost vopsită live de către designer într-o explozie de culori tari.

"Conceptul evenimentului a venit natural, după ce am cunoscut brandul companiei BASF Coatings. Astfel, știind că Glasurit este un brand premium și deține cea mai mare bază de date la nivel mondial, cu 250.000 de nuanțe diferite, pentru segmentul de refinish auto, incluzând culorile de mașini clasice, dar și peste 600.000 de formule de mixare, am ales să punem în valoare aceste atribute și beneficii ale brandului printr-o activare neconvențională, însă elegantă", a declarat Silvia Teodorescu (Senior Partner Zaga Brand).

Evenimentul i-a avut ca invitați și pe membrii Orchestrei Simfonice București, pe acordurile cărora invitații au început o seara plină de surprize colorate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related