Un ponei, o maimuta si un culturist impart cel mai recent trailer Volkswagen

Un ponei, o maimuta si un culturist impart cel mai recent trailer Volkswagen

In fiecare an, pauzele din Super Bowl se transforma intr-o parada nebuna a brandurilor. Un carnaval al publicitatii se deruleaza timp de cateva ore pe ecranele americanilor, iar agentiile, incantate de expunerea pe care o au, se dau peste cap sa vina cu cele mai amuzante concepte.

Cu toate astea, conform unui studiu realizat de Communicus, se pare ca 80% din spoturile difuzate in pauzele Super Bowl 2013 nu au crescut vanzarile brandurilor. Probabil ca cei de la Argonaut s-au gandit sa impuste toti iepurii dintr-un foc si sa arunce intr-un spot de promovare Volkswagen cat mai multe lucruri care ar putea fi pe placul cat mai multor telespectatori. Bineinteles, haosul pe care il veti vedea nu este rezultatul unui gand de moment. Toate elementele au fost atent selectionate si introduse in spot in urma rezultatelor unui algoritm insirat pe doua table, gandit de un inginer cu accent indoielnic.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related