Lei, canioane si oceane inghesuite intr-o singura lentila

Lei, canioane si oceane inghesuite intr-o singura lentila

Am eu un prieten care isi vede jumatate din viata prin lentila unui GoPro. Ultima gaselinta a fost sa isi cumpere o drona, ca sa-si poata cocota camera asta magica deasupra ruinelor, marilor si dealurilor pe care le vede in lungile lui calatorii. Am incercat si eu sa-l folosesc o data, dar l-am scapat pe fundul marii Egee. Pare-mi-se ca dispozitivul e destinat mai mult barbatilor, daca ne uitam la toate spoturile promovate de brand. Si nu orice fel de barbati, ci niste adevarati aventurieri, care colinda lumea in lung si-n lat. Devoratori parca le spune, sau asa am citit in raportul "Barbatul – de la arc la shopping cart”, realizat de Lighthouse Group, sub umbrela SMARK Research. 

Din fericire pentru noi, cei neindemanatici, necurajosi sau cu mai putine resurse financiare, exista lumea dezvaluita de GoPro, la doar cateva clickuri distanta. Canalul lor de YouTube este plin de filmulete care nu-ti spun de ce ar trebui sa ai un GoPro, ci iti arata: sute de ore filmate, din toate colturile lumii, cu oameni extraordinari, care fac lucruri care mai de care mai interesante.

Am facut pentru voi o selectie micuta, in care o sa va arat zapada, leii, nisipul si canioanele prin ochii celor care folosesc GoPro-ul. 

Aici puteti sa zburati deasupra unei partii cu Anders, membru in echipa nationala de sarituri cu schiurile a Norvegiei:

Shaun White e un skateboarder/ snowboarder care a castigat doua medalii de aur la Olimpiade, desi are doar 28 de ani. In filmuletul asta dominat cromatic de zapada, il puteti vedea dandu-se peste cap: 

M-am dat peste cap data cu Matthias Giraud si m-am aruncat cu parasuta intr-un canion. Nu stiu cum nu ne-a apucat ameteala: 

Kevin Richardson, tizul unui membru al Backstreet Boys, are grija de animale prin Africa. A fost acceptat ca membru in haite de hiene, iar aici il puteti vedea imbratisat de un mai multi lei. Da, si ei il plac: 

Ultimul spot nu este despre un singur om special, ci e un fel de rezumat cu oameni speciali, toti cei care fac din povestea GoPro-ului una despre explorarea lumii:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related