eclecticfm, un radio nascut din nevoia de “altceva”

eclecticfm, un radio nascut din nevoia de “altceva”

Avem doar doua urechi si un singur creier. Trebuie sa avem grija de ele. Daca suntem atenti sa mancam mancare sanatoasa sau macar gustoasa, de ce sa nu ne hranim urechile si creierul doar cu muzica buna si conversatii inteligente?

De conversatiile mai putin inteligente nu stiu exact cum ne-am putea feri, dar pentru muzica buna am o adresa: eclecticfm.ro, un radio online care difuzeaza muzica deloc mainstream si care isi propune sa nu plictiseasca niciodata. Asa ca isi schimba playlist-ul in fiecare saptamana si anunta noutatile muzicale in fiecare luni, pe pagina de Facebook. Momentan, eclecticfm e de gasit doar in online si e un proiect self-sustained, care le aduce fondatorilor mai multe beneficii sufletesti decat banesti. Interesant. Vlad Tanase, unul dintre oamenii din spatele radioului ne-a povestit, in numele intregii echipe, ce inseamna acest proiect plin de eclectism.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneRelated