Studiu mediaTRUST: 1.234 de reclame legate de Ziua Indragostitilor, difuzate in perioada 1 - 14 februarie

Studiu mediaTRUST: 1.234 de reclame legate de Ziua Indragostitilor, difuzate in perioada 1 - 14 februarie

Potrivit unui raport mediaTRUST Romania, in perioada 1– 14 februarie 2014 au fost difuzate 1.234 de reclame ce au avut ca subiect Ziua Indragostitilor, arata un comunicat emis de companie. Pentru realizarea raportului au fost luate in considerare rezultatele monitorizarii a peste 150.000 de reclame difuzate de catre 20 de posturi de televiziune, 12 posturi de radio si 200 de publicatii centrale in perioada precizata.

Cele mai difuzate trei reclame care au avut ca subiect Ziua Indragostitilor vin de la Bingo Romania, Altex si Carrefour. Astfel, reclama “Super Bingo Metropolis aduce partida speciala a indragostitilor...” a inregistrat 136 de difuzari de la inceputul lunii si pana pe 14 februarie. Pe locul doi se afla reclama Altex “De Valentine’s Day te indragostesti...” care a avut 100 de difuzari, iar pe locul trei se afla reclama „Carrefour sarbatoreste Ziua indragostitilor...”difuzata de 86 de ori. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related