Incep inscrierile in competitia Romanian EFFIE Awards 2014

Incep inscrierile in competitia Romanian EFFIE Awards 2014

International Advertising Association Romania (IAA Romania) si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) anunta deschiderea perioadei de inscrieri pentru cea de-a unsprezecea editie a Romanian EFFIE Awards 2014. Inscrierile se vor putea face in perioada 17 februarie – 6 iunie.

Ne dorim o competitie cat mai frumoasa anul acesta, mai ales ca sunt cateva campanii care nu ar trebui sa lipseasca de la EFFIE 2014. Cu gandul la sugestiile primite in urma editiilor trecute am optimizat  procesul de inscriere, ceea ce speram sa aduca un record de campanii participante si premiate”, declara Stefan Teodorescu (Group Brand Director, URSUS Breweries SA si Presedintele Comitetului de Organizare Romanian EFFIE Awards 2014).  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related