got milk?: iesirea din scena a celei mai longevive campanii de promovare a produselor lactate

got milk?: iesirea din scena a celei mai longevive campanii de promovare a produselor lactate

In California anului 1993 se nastea sloganul got milk?, creat de agentia Goodby Silverstein & Partners pentru organizatia California Milk Processor Board. Pentru ca laptele se scurgea rapid din preferintele americanilor, trebuia gasita o solutie pentru revitalizarea industriei laptelui. A venit camuflata in cele doua cuvinte, care fac parte acum din mentalul colectiv american. 

21 de ani a tronat got milk? in campaniile care incurajeaza consumul de lapte. Incepand cu 24 februarie, sloganul este altul: Milk Life da tonul noii directii de comunicare. In 1995 industria laptelui din America a preluat sloganul got milk?, promovandu-l la nivel national. In 2014, MilkPEP (Milk Processor Education Program) schimba mesajul: de la intrebarea aflata timp de doua decenii pe buzele tuturor (inclusiv ale celebritatilor, care si-au infrumusetat buza superioara cu o mustata de lapte din 2011 incoace), se trece la promovarea calitatilor nutritionale ale lactatelor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related