Agentiile care vor sa se inscrie la Noaptea Agentiilor o mai pot face pana marti, 4 martie

Agentiile care vor sa se inscrie la Noaptea Agentiilor o mai pot face pana marti, 4 martie

Noaptea Agentiilor 2014 va avea loc pe 3 aprilie si se va desfasura sub tema "Craft up your life", iar anul acesta, pentru prima oara, agentiile din afara Bucurestiului pot participa in cadrul Noptii Agentiilor. Pana acum, si-au anuntat deja participarea agentii din Baia Mare, Chisinau, Cluj, Iasi, Oradea si Timisoara, arata un comunicat emis de The Institute.

Editia de anul acesta se va desfasura sub tema“Craft up your life!”, prin care agentiile sunt invitate sa-si prezinte echipa intr-un mod inedit, sa se laude cu hobby-urile celor din creatie, cu blogurile celor de la client service, cu voluntariatul facut de colegii lor, cu desenele de pe peretii de la bucatarie, cu prajituri, filme sau carti, pe scurt, cu tot ce inseamna creativitatea agentiei in timpul sau dincolo de orele de program. Toate agentiile participante trebuie sa organizeze un eveniment original, in care sa integreze tema editiei de anul acesta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related