Unde mergem in Noaptea Agentiilor – o abordare strategica a cursei nocturne de petreceri, internshipuri si premii

Unde mergem in Noaptea Agentiilor – o abordare strategica a cursei nocturne de petreceri, internshipuri si premii

Ca sa nu ne ratacim in hatisul intunecat al creativitatii de la Noaptea Agentiilor, zic sa abordam problema strategic si eficient, maximizandu-ne sansele de piscoturi si bauturici in cat mai multe agentii fara sa dam ocol orasului de 10 ori. Vom urma harta intocmita de The Institute verificand daca agentiile isi respecta promisiunile "electorale" din campanie. Usile creative se deschid pe marti, 15 mai, la orele 20:00 si va recomand sa nu intarziati pentru ca generozitatea si nebunia fiecarei din cele 19 agentii participante abia asteapta sa fie testate.


Obisnuite sa se adreseze promotional catre consumatori, la editia aceasta, agentiile se intrec in concepte creative de petrecere, unele din ele oferind si premii consistente. Va prezint pe scurt desfasuratorul aprobat de creativii care vor veni miercuri la birou cu cearcane si mai putin chef de munca decat de obicei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related