Unde mergem in Noaptea Agentiilor – o abordare strategica a cursei nocturne de petreceri, internshipuri si premii

Unde mergem in Noaptea Agentiilor – o abordare strategica a cursei nocturne de petreceri, internshipuri si premii

Ca sa nu ne ratacim in hatisul intunecat al creativitatii de la Noaptea Agentiilor, zic sa abordam problema strategic si eficient, maximizandu-ne sansele de piscoturi si bauturici in cat mai multe agentii fara sa dam ocol orasului de 10 ori. Vom urma harta intocmita de The Institute verificand daca agentiile isi respecta promisiunile "electorale" din campanie. Usile creative se deschid pe marti, 15 mai, la orele 20:00 si va recomand sa nu intarziati pentru ca generozitatea si nebunia fiecarei din cele 19 agentii participante abia asteapta sa fie testate.


Obisnuite sa se adreseze promotional catre consumatori, la editia aceasta, agentiile se intrec in concepte creative de petrecere, unele din ele oferind si premii consistente. Va prezint pe scurt desfasuratorul aprobat de creativii care vor veni miercuri la birou cu cearcane si mai putin chef de munca decat de obicei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cohn&Jansen JWT

We're always looking for relevant and visible ideas that take into account the cultural and social context of the world we’re in. Strategy & planningWe turn insights into relevant communication strategies.... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

SectiuneRelated