Noaptea Agentiilor, editia a doua, pe 17 octombrie

A doua editie Noaptea Agentiilor, organizata de The Institute, va avea loc pe 17 octombrie, informeaza un comunicat emis de Millenium People. Agentiile vor organiza evenimente dedicate pasionatilor de publicitate, care vor vizita sediile pe parcursul intregii nopti. Inscrierea la Noaptea Agentiilor se face pana pe 20 septembrie, data dupa care The Institute va alcatui o harta a agentiilor implicate si va comunica ce eveniment va organiza fiecare agentie in parte.

Editia din 2010 s-a desfasurat in cadrul festivalului ADOR, a oferit posibilitatea pasionatilor de publicitate de a vizita 11 agentii. IDEALIST & Brandup a organizat “STATUSPHERE NIGHT”, Green Pixel – “Craftsmanship&Artistry Night”, Grey - “Work'n'Roll”, Headvertising – “RESURSE INUMANE”, Leo Burnett – “Noaptea Mintilor deschise”, MB Dragan – “Space Rocket”, Rusu+Bortun Brand Growers – “Late Ideas Lounge”, Saatchi & Saatchi – “Paarty & Paarty in the Saatchi & Saatchi Parking lot”, Webstyler – “Noapte la firul ierbii”, Wunderman – “a night @ the purple hall”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Cristina Cartas
acum 12 ani
Cum se fac inscrierile?:-?


Branded


Related