Start inscrieri la Cupa Agentiilor la Fotbal, cea mai disputata competitie intre agentii

Start inscrieri la Cupa Agentiilor la Fotbal, cea mai disputata competitie intre agentii

In mai, publicitarii iau o pauza de la munca de agentie si intra pe terenul de fotbal, locul deja traditional unde reprezentativele din Liga I a publicitatii se lupta in pitch-ul sportiv al anului pentru titlul de Agentia Anului. Pe 15 si 16 mai are loc Cupa Agentiilor la Fotbal sustinuta de Event Stuff, un eveniment IQads ajuns deja la a sasea editie, care se va desfasura la Club Daimon in Bucuresti.

Brieful care trebuie rezolvat de catre fotbalistii amatori ai acestei editii e cat se poate de clar: se cauta o echipa intre 6 si 12 barbati din randul colegilor din agentie (dintre care 6 in teren) cu creativitate aplicata, tehnicitate ridicata si (cel putin) mentalitate de invingator. Cupa se va desfasura ca in fiecare an in sistem grupe, sferturi, semifinale si finale. Pe 15 mai vor avea loc meciurile de calificare, iar pe 16 mai turneul final si festivitatea de premiere.

Creativii cu spirit sportiv trebuie sa isi inscrie echipele in perioada 24 martie – 25 aprilie, achitand o taxa de participare de 200 de euro/echipa si trimitand formularul de inscriere la adresa [email protected]. Se pot inscrie maxim 32 de echipe, iar alte informatii necesare participantilor sunt disponibile pe site-ul cupaagentiilor.ro/fotbal.

Intocmai ca la editiile trecute, cel mai disputat premiu va fi titlul de Agentia Anului, iar celelalte premii acordate anul acesta la Cupa Agentiilor la Fotbal vor fi: Premiul II, Premiul III, Goalgetterul Competitiei, Cel mai bun portar, Cea mai fairplay echipa, Cel mai frumos gol si Cea mai infocata galerie.

Exista si anul acesta competitia de logo-uri creative cu iz sportiv, deja clasica pentru unele echipe. Inscrierile sunt asteptate pana pe 5 mai, in format web si print, tot pe adresa [email protected], ele fiind publicate pe site-ul competitiei pe masura ce sunt inscrise.

De asemenea, partenerii si sponsorii interesati de competitie ii pot scrie Monicai Dudau, Senior Project Manager Blue Idea, la adresa [email protected] si lui Marin Preda, Business Developer Blue Idea, la adresa [email protected].

Despre Cupa Agentiilor la Fotbal

Cupa Agentiilor la Fotbal este un eveniment IQads, parte dintr-un concept mai amplu de competitii creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Seria de evenimente este marca Blue Idea si include Cupa Agentiilor la Gatit aflata la a II-a editie si inca doua in premiera: Cupa Agentiilor la Karaoke si Cupa Agentiilor la Gaming.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related