Start inscrieri la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL, editia a II-a

Start inscrieri la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL, editia a II-a

Au inceput inscrierile pentru cel mai important eveniment culinar dedicat industriei creative din Romania, Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL, aromata de Coseli, sarbatorita de Privileg Catering, savurata cu Staropramen si recomandata de Mega Image. Cupa este acum la a II-a editie sub umbrela IQads si Mixtopia.ro si pentru ca stim cu totii ca gatitul e la mare moda, vom face o petrecere din asta pe 9, 10 si 11 aprilie, la Kuxa Studio. 

Perioada de inscrieri este deschisa pana pe 19 martie, mai bine de o luna de zile in care toti cei cu talent culinar din agentii au timp sa formeze echipe de maxim 4 persoane si sa intre in competitie pe baza unei taxe de inscriere de 200 de euro/echipa si a formularului de inscriere disponibil pe site, care trebuie sa ajunga la adresa [email protected].

Reteta de succes a fost deja probata la prima editie: un numar de maxim 24 de echipe care activeaza in marcomm (cel mult 4 participanti/echipa), provocari culinare trase la sorti in ziua evenimentului, un numar limitat, dar totusi suficient de ingrediente pentru a realiza proba si 1h30’ pentru a impresiona juriul.

De asemenea, creativitatea publicitarilor va fi pusa la incercare si prin competitia de logo-uri culinare, special create pentru eveniment, competitie care asteapta delicioasele inscrieri pana pe 21 martie, la ora 14:00. Logo-urile, atat in format print, cat si web, trebuie trimise la adresa [email protected], toate inscrierile fiind prezentate in format web aici pe masura ce sunt inscrise in competitie.

Regulamentul competitiei este disponibil aici impreuna cu toate detaliile necesare inscrierii si cu informatii despre echipele care isi anunta participarea.Va exista un juriu al competitiei care sa evalueze evolutia fiecarei echipe, iar punctajele acordate de ei vor urmari criterii precum creativitatea conceptului culinar si incadrarea in tema, respectarea timpului alocat, munca in echipa, aspectul farfuriei, gustul si creativitatea denumirii preparatului.

Anul trecut castigatorii titlului de Agentia Anului la Gatit au fost cei de la Starcom cu echipa Dregatori la Cratita. Echipa castigatoare s-a calificat in finala cu preparatul “Adancata City”, iar la proba de desert din finala au impresionat juriul cu prajitura “Toamna boierilor”.

Anul acesta, in cadrul Cupei Agentiilor la Gatit FLORIOL vor fi oferite premii pentru Agentia Anului la Gatit, Locul 2, Locul 3, Locul 4, Premiu pentru Cea mai frumoasa farfurie si multe alte premii speciale si competitii delicios de creative, care urmeaza sa fie anuntate. Dupa marea finala si aflarea castigatorilor, after party-ul dedicat tuturor bucatarilor publicitari va fi oferit de catre Privileg Catering.

Partenerii media ai evenimentului sunt Click!Poftabuna!, gustos.ro, LaCucina, 24FUN si Radio Guerrilla.

Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL este un eveniment IQads si Mixtopia.

Despre Floriol
Floriol are grija de sanatatea ta si iti incurajeaza apetitul pentru o viata activa si o dieta echilibrata. Starea generala de bine incepe in bucatarie, dar pe cat de valoroasa este o alimentatie sanatoasa, pe atat de important este sa faci cat mai multa miscare si sa te implici in cat mai multe activitati sportive.

Despre Mega Image

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 300 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (168),  Shop&Go (127), AB COOL FOOD (1).

Parte din Delhaize Group, Mega Image isi propune sa ofere, in fiecare zi, servicii de calitate si o sortimentatie de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile.

Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads si Mixtopia.ro, parte dintr-un concept mai amplu de competitii creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Seria de evenimente este marca Blue Idea si include Cupa Agentiilor la Fotbal aflata la a VII-a editie si inca doua in premiera: Cupa Agentiilor la Karaoke si Cupa Agentiilor la Gaming.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related