DDB Romania demareaza prima sa campanie integrata pentru La Fantana

DDB Romania demareaza prima sa campanie integrata pentru La Fantana

Dupa ce a castigat clientul La Fantana in urma unui pitch de creatie, DDB Romania anunta lansarea primei campanii integrate de comunicare pentru brand: ”Evolutie prin adaptabilitate”. Aceasta va fi declinata pentru TV, indoor si online, si isi propune sa promoveze noile produse La Fantana, gama de Purificatoare.

“La Fantana este un brand puternic si cu traditie pe piata din Romania, asa cum ne confirma cercetarea de piata realizata la sfarsitul anului trecut. Suntem liderii recunoscuti ai categoriei de servicii de aprovizionare cu apa, de aceea ne dorim un partener de comunicare care sainteleagasi sa punain valoare atu-urile noastre. Conceptul campaniei castigatoare create de echipa DDB Romania reflecta chiar istoricul si filosofia de business a companiei noastre – evolutie organica, in linie cu nevoile de aprovizionare cu apa ale clientilor”, declara Ana Maria Gate (Marketing Manager, La Fantana).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related