DDB Romania semneaza noua campanie de repozitionare a Praktiker

DDB Romania semneaza noua campanie de repozitionare a Praktiker

Praktiker lanseaza o noua campanie de repozitionare, realizata de DDB Romania in urma castigarii pitch-ului de creatie organizat dupa preluarea retailerului de catre omul de afaceri Omer Susli. Campania integrata este implementata la nivel national si include executii pe TV, OOH, tranzit si digital, fiind dezvoltata de echipa de creatie a DDB impreuna cu partenerii din thegroup  -  agentia Media Investment, agentia de PR Porter Novelli si agentia de digital Tribal, precizeaza un comunicat emis de thegroup.

Obiectivul campaniei este de a repozitiona retailerul in contextul actual al pietei de bricolaj, indreptandu-si mesajul catre ideea de transformare a unei case intr-un camin.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related