Nu va suparati, aveti si pe roz?

Nu va suparati, aveti si pe roz?

Liana Popa e un copywriter care poate sa-ti spuna daca esti bine sau prost imbracat. Si-a dezvoltat aceasta abilitatea construindu-si blogul, Aveti si pe roz, pe care-l creste zilnic, cu grija si bun gust. Ii ocupa mult timp din ala liber, de dupa birou, dar nu se plange. Cei interesati de un verdict vestimentar sau de o discutie despre ce se mai poarta si nu se mai poarta anul asta, o pot gasi pe Liana la petrecerea data de DDB Romania (agentia unde isi exercita condeiul de copy) in Noaptea Agentiilor. Pana atunci insa aflam mai multe despre Aveti si pe roz:

Cine e Liana
Sunt copywriter. Iubita. Sora. Fiica. Colega. Proprietara de blog. Sfatuitoare in alegerea tinutelor. Critic de arta. Fotograf de ocazie. Scotocitoare dupa comori de tot felul. Turist cand se poate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related