Meniul complet al Noptii Agentiilor: ce, unde, cum

Meniul complet al Noptii Agentiilor: ce, unde, cum

Vine! Oficial au mai ramas azi, maine si poimaine pana la Noaptea Agentiilor, cunoscuta si sub numele de Night of Awesomeness. Pe 3 aprilie, dupa ce orologiul va bate ora opt seara, noi, IQaderii, ne urcam pe super bicicletele de la Cityclete si luam la rand 23 de agentii din Bucuresti. Ne vedem acolo, da?

In premiera absoluta, anul acesta la Noaptea Agentiilor participa si agentii din Iasi, Oradea, Timisoara si Chisinau. O sa aflati mai multe in continuare. Pana una alta, pentru bucuresteni avem si o harta:

Si ce sa vezi, agentiile astea sunt imprastiate in tot orasul. Nu va impiedica nimeni sa mergeti la toate, dar pentru o petrecere cu maxim de distractie si minim de picioare obosite de la mers pe jos intre agentii si nu de la dans, probabil ca va trebui sa alegeti. Vedeti in continuare ce a pregatit fiecare agentie, sub tema “Craft up your life”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related