Meniul complet al Noptii Agentiilor: ce, unde, cum

Meniul complet al Noptii Agentiilor: ce, unde, cum

Vine! Oficial au mai ramas azi, maine si poimaine pana la Noaptea Agentiilor, cunoscuta si sub numele de Night of Awesomeness. Pe 3 aprilie, dupa ce orologiul va bate ora opt seara, noi, IQaderii, ne urcam pe super bicicletele de la Cityclete si luam la rand 23 de agentii din Bucuresti. Ne vedem acolo, da?

In premiera absoluta, anul acesta la Noaptea Agentiilor participa si agentii din Iasi, Oradea, Timisoara si Chisinau. O sa aflati mai multe in continuare. Pana una alta, pentru bucuresteni avem si o harta:

Si ce sa vezi, agentiile astea sunt imprastiate in tot orasul. Nu va impiedica nimeni sa mergeti la toate, dar pentru o petrecere cu maxim de distractie si minim de picioare obosite de la mers pe jos intre agentii si nu de la dans, probabil ca va trebui sa alegeti. Vedeti in continuare ce a pregatit fiecare agentie, sub tema “Craft up your life”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related