Noaptea Agentiilor are loc anul acesta simultan in 6 orase

Noaptea Agentiilor are loc anul acesta simultan in 6 orase

A sasea editie Noaptea Agentiilor va avea loc pe 2 aprilie in Bucuresti, Brasov, Cluj, Iasi, Oradea si Timisoara. 32 de agentii de comunicare s-au inscris in maratonul nocturn al creativilor.

Noua tema de anul acesta este Work & Play. Participantii sunt provocati sa-si arate cele doua fete ale activitatii lor de zi cu zi: ce fac, pentru cine fac si cum o fac, dar si cum se distreaza ȋn agentie.

Toate companiile participante trebuie sa organizeze un eveniment ȋn care sa integreze tema editiei, insa integrata si redata ȋntr-o maniera proprie ȋn evenimentul organizat pe 2 aprilie.

Pentru al doilea an consecutiv, harta Noptii Agentiilor a depasit granitele Bucurestiului. Daca anul trecut au participat alte patru orase, in 2015 s-au alaturat si orasele Brasov si Cluj.

Agentiile care invita pasionatii de comunicare in vizita sunt 2Parale, 4 ACE-pr&publicity, CENTRADE, DDB Romania, Conversion, ERKA Synergy Communication, Infinit Solutions Agency, Nuevo, Papaya Advertising, pastel, Propaganda, Roddia Concept, SCG-Smart Corporation Group si Talentivity din Bucuresti, 3S Studio, FIRESTARTER, High Contrast si The Pharmacy din Brasov, AMM Design, PR&More, Vitrina Advertising din Cluj, Boomerang, innerpride, September din Iasi, Bizmart, Communications MEDIA si Sapient Creative din Oradea, ADwiser, Celmaitare si Electronic Resistance & Kape Illustration din Timisoara.

The Institute este atat fondator al Romanian Design Week, AdPrint, Internetics, Institute, The Magazine si Noaptea Agentiilor, cat si organizator al Effie Awards Romania, Scoala ADC*RO.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Centrade Cheil

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated