[post-Noaptea-Agentiilor '16] Hub tehnologic cu program prelungit la Minio

[post-Noaptea-Agentiilor '16] Hub tehnologic cu program prelungit la Minio

La Minio Studio, vizitatorilor li s-a pregatit tehnologie cu-de-toate. Printre highlight-urile de la Minio Technology Hub-ul au fost selfie-urile 3D si workshop-ul despre holograme, graffiti-ul interactiv, tabla de sah cu minioni printati 3D sau perdeaua de apa peste care s-au asternut niste proiectii. Cu alte cuvinte, programul a fost plin. Nimeni n-a ramas cu vreun regret, dar o mica imbunatatire pentru anul viitor s-a inregistrat: live-ul pe Facebook trebuie sa inceapa mai devreme de miezul noptii.

Despre cum a fost, pe indelete mai jos.

 

Minio Studio a pregatit un concept spectaculos anul acesta, Tehnologii interactive in sprijinul brandurilor. A fost o implementare de succes, in care tehnologiile si-au facut loc in lumea brandurilor, cu reprezentatii live ale partenerilor nostri prezenti la eveniment si cu executii proprii ale Minio Studio.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Minio Studio

Gandim strategic si executam creativ. Asta facem noi la Minio Studio. Suntem o agentie lansata in 2016 si care, dupa doar 3 ani, a ajuns sa ocupe locul 28 in Forbes Ad Agencies List. Oferim mai mult decat campanii... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related