[post-Noaptea-Agentiilor '16] Hub tehnologic cu program prelungit la Minio

[post-Noaptea-Agentiilor '16] Hub tehnologic cu program prelungit la Minio

La Minio Studio, vizitatorilor li s-a pregatit tehnologie cu-de-toate. Printre highlight-urile de la Minio Technology Hub-ul au fost selfie-urile 3D si workshop-ul despre holograme, graffiti-ul interactiv, tabla de sah cu minioni printati 3D sau perdeaua de apa peste care s-au asternut niste proiectii. Cu alte cuvinte, programul a fost plin. Nimeni n-a ramas cu vreun regret, dar o mica imbunatatire pentru anul viitor s-a inregistrat: live-ul pe Facebook trebuie sa inceapa mai devreme de miezul noptii.

Despre cum a fost, pe indelete mai jos.

 

Minio Studio a pregatit un concept spectaculos anul acesta, Tehnologii interactive in sprijinul brandurilor. A fost o implementare de succes, in care tehnologiile si-au facut loc in lumea brandurilor, cu reprezentatii live ale partenerilor nostri prezenti la eveniment si cu executii proprii ale Minio Studio.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Minio Studio

Minio Studio este o agentie decisa sa dezvolte campanii de comunicare curajoase si autentice. Iubim inovatia si tehnologia, pe care le vedem ca fiind doua componente ale vietii noastre de zi cu zi. Minio Studio... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related