148 de proiecte inscrise la Gala Societatii Civile 2014

148 de proiecte inscrise la Gala Societatii Civile 2014

Gala Societatii Civile, eveniment dedicat celor mai promitatoare proiecte non-profit ale organizatiilor nonguvernamentale din Romania, ajunge in 2014 la cea de-a 12-a editie. 114 organizatii non-profit, neguvernamentale, grupuri de initiativa si persoane fizice au inscris in total 148 de proiecte si programe, arata un comunicat emis de The Institute. Festivitatea de premiere va avea loc la inceputul lunii iunie, in Bucuresti.

In 2014, sectiunile cu cele mai multe inscrieri sunt:  Educatie, Invatamant, Cercetare, unde au fost inscrise  28 de proiecte, urmata de sectiunea Originalitate, cu 23 de inscrieri si sectiunea Proiecte pentru tineret, unde sunt 21 de proiecte inscrise.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Netvibes

Lucram intr-un domeniu in care este din ce in ce mai important sa ai un sediu social si online. Echipa Netvibes lucreaza de peste 10 ani dezvoltand proiecte complexe pentru trusturi media, acestea fiind primele... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related