“Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi”, o noua campanie Groupama Asigurari

“Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi”, o noua campanie Groupama Asigurari

Groupama Asigurari impreuna cu Inspectoratul General al Politiei Romane ajung la a patra colaborare si lanseaza campania “Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi”, anunta un comunicat din partea GMP. Campania se va desfasura in perioada aprilie - septembrie 2014 pe plan national si are scopul de a atentiona si informa publicul larg asupra masurilor de prevenire a furturilor din locuinte si de/din automobile si a talhariilor. 

Initiativa va fi insotita de o campanie de comunicare integrata, ce va include platforma online dedicata prevenire.groupama.ro, care va gazdui informatii si recomandari pentru prevenirea infractiunilor, precum si sectiuni interactive pentru vizitatori.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related