“Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi”, o noua campanie Groupama Asigurari

“Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi”, o noua campanie Groupama Asigurari

Groupama Asigurari impreuna cu Inspectoratul General al Politiei Romane ajung la a patra colaborare si lanseaza campania “Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi”, anunta un comunicat din partea GMP. Campania se va desfasura in perioada aprilie - septembrie 2014 pe plan national si are scopul de a atentiona si informa publicul larg asupra masurilor de prevenire a furturilor din locuinte si de/din automobile si a talhariilor. 

Initiativa va fi insotita de o campanie de comunicare integrata, ce va include platforma online dedicata prevenire.groupama.ro, care va gazdui informatii si recomandari pentru prevenirea infractiunilor, precum si sectiuni interactive pentru vizitatori.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Marks

Marks este un nou tip de echipa, iar fondatorii Marks sunt specialisti care vin atat din “lumea clientului”, cat si din “lumea agentiilor”; specialisti in domenii diferite –... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related