34 de branduri au primit statutul de Superbrand in 2013/2014

34 de branduri au primit statutul de Superbrand in 2013/2014

Cu ocazia lansarii celei de-a sasea Carti Superbrands pentru Romania, Superbrands si-a decernat ieri seara trofeele in cadrul Galei Superbrands Tribute Event, conform unui comunicat emis de BDR Associates. Desfasurat la Grand Hotel JW Marriot, evenimentul din acest an a stat sub sloganul Romania on Stage si a marcat finalizarea editiei 2013/2014 a Programului Superbrands, dedicat recunoasterii performantei exceptionale in branding.

Evenimentul a reunit peste 100 de reprezentanti la nivel inalt ai mediului de afaceri, specialisti in branding, presa de specialitate, alti invitati de onoare din Romania si din Republica Moldova, precum si personalitatile care au constituit Consiliul Superbrands al acestei editii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wave Division

Wave Division e agenţia care in ultimii 20 ani a învăţat regulile advertisingului în prima linie a publicităţii, în contact direct cu clienţii. În felul acesta, agenţia şi-a însuşit... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related