Mediafax Monitorizare: Orice e posibil atunci cand vine vorba de fotbal jucat de placere, intre colegi

Mediafax Monitorizare: Orice e posibil atunci cand vine vorba de fotbal jucat de placere, intre colegi

Echipa nelipsita din randurile competitorilor fotbalisti pentru Cupa Agentiilor la Fotbal inca de la inceputurile ei, Mediafax Monitorizare si-a adjudecat anul trecut si premiul cel mare, devenind Agentia Anului la Fotbal.

Echipa nu bate mingea doar ocazional: in decursul ultimilor ani, baietii au participat si continua sa participe la diverse competitii de fotbal organizate pentru amatori.

Si iata-i ca se intorc si in 2014 pentru a-si apara titlul in fata altor 27 de echipe, la cea de-a saptea editie a Cupei Agentiilor la Fotbal sustinuta de Event Stuff. Nu mai e mult pana ii vom urmari in actiune - pe 15 si 16 mai ne dam intalnire la Club Daimon din Bucuresti pentru cateva portii indestulatoare de fotbal ca la carte. Un pont pentru non-fotbalisti: si galeriile au premiu dedicat.

Pentru a-i inspira pe participantii la Cupa, ne-am gandit sa-i intrebam pe Ionut Daniel (Regional Press Coordinator) si Silvester Starcea (Media Analyst), 2 dintre membrii echipei victorioase, de cand joaca fotbal impreuna, cum se pregatesc pentru meciuri, ce echipe adverse le-au atras atentia trecut si in ce spirite privesc competitia ce va sa vina.

Silvester, detinatorul titlului Cel mai bun portar in 2013, ne-a dezvaluit avantajul-cheie pe care il are anul asta in poarta: a crescut in dimensiuni.

IQads: Din cine va fi formata echipa Mediafax Monitorizare in 2014? Sunteti in aceeasi formula ca anul trecut?
Ionut & Silvester: Anul acesta lotul include cativa jucatori noi, cum ar fi Daniel Ion sau Razvan Vladu. De asemenea, revin in echipa Vlad Radulian si Bogdan Duminica, absenti anul trecut, dar alaturi de noi inca de la primele noastre participari in competitie. Alaturi de Ionut Daniel si subsemnatul, acestia formeaza nucleul echipei de la formarea ei.

IQads: De cand v-ati apucat sa jucati fotbal? Cat de des practicati si unde?
Ionut & Silvester: Ca echipa, Mediafax Monitorizare a avut prima participare oficiala chiar la competitia voastra, in anul 2009, gazduita de terenurile din Parcul Crangasi. Au urmat alte competitii, cum ar fi Cupa Presei sau diverse competitii dedicate companiilor. Individual, echipa este formata din colegi care practica fotbalul de placere, singurul contact cu fotbalul "mare" avandu-l la nivel de copii si juniori.

IQads: Ati inceput sa va pregatiti pentru Cupa Agentiilor la Fotbal 2014? Cum va antrenati?
Ionut & Silvester: Pregatirea psihica am inceput-o chiar dupa berea ce a urmat finalei editiei trecute. La partea fizico-tactica lucram de aproape o luna, odata cu momentul in care am debutat intr-un campionat dedicat companiilor, precum si in meciuri amicale, scopul nostru fiind apararea titlului de anul trecut de la Cupa Agentiilor.

IQads: Cat de surprinsi ati fost de priceperea adversarilor din agentii la editiile trecute? Cine v-a pus cel mai mult in incurcatura?
Ionut & Silvester: Nu putem spune ca am fost surprinsi, insa cu siguranta ca am fost impresionati de forta de grup si ambitia multor echipe pe care le-am intalnit. Ca parere personala, cei mai dificili adversari au fost baietii de la Daedalus, care au impresionat prin omogenitate. Se vede ca sunt o echipa care a jucat mult timp impreuna. Nu putem sa nu amintim si finalista, Carturesti, o echipa ambitioasa, dar in acelasi timp foarte fair-play, precum si de Wave Division, o echipa cu adevarat interesanta.

IQads: Cum ati sarbatorit castigarea Cupei din 2013?
Ionut & Silvester: Fiind prima competitie castigata de noi, cred ca nici nu am stiut sa ne bucuram cum trebuie. :D Ca orice echipa care se respecta, am sarbatorit cu bere, dar marea noastra bucurie a fost felul in care am fost primiti a doua zi de catre colegii din redactie.

IQads: Silvester, tu ai primit anul trecut si premiul pentru Cel mai bun portar. Ai pregatit trick-uri noi pentru editia 2014?
Silvester: Trick-ul principal este faptul ca am crescut in dimensiuni, astfel ca adversarilor le va fi greu sa treaca mingea de mine. Revenind la un ton serios, principalul meu atu, la fel ca si anul trecut, il va reprezenta apararea echipei.

IQads: Ce mesaj le transmiteti adversarilor de anul acesta?
Ionut & Silvester: Sa aiba incredere ca orice e posibil atunci cand vine vorba de fotbal jucat de placere, intre colegi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related