Unchiu' face foto-disco-party

Unchiu' face foto-disco-party

Anul acesta putem sa mai adaugam o noapte tematica la portofoliul de "nocturne culturale". Dupa Noaptea Muzeelor si Noaptea Galeriilor, pregatiti-va pentru Noaptea Studiourilor Foto. Se intampla pe 20 iunie si participa 20 de studiouri, care-si deschid portile pentru oricine vrea sa le exploreze si sa ia parte la activitatile speciale pregatite de fiecare in parte. Ne-am propus sa va facem, pe scurt, cunostinta cu cat mai multe din studiourile foto participante, ca sa va puteti planifica vizitele de vineri. 

 Hai sa ne jucam putin de-a ghicitul: ce studio foto are ca logo un batranel fotograf, care pare pus pe sotii? Va mai dau un indiciu: acelasi studio a si venit cu ideea organizarii Noptii Studiourilor Foto. Uncle Jeb e raspunsul, iar mai multe si despre batranel, si despre studio, si despre proiect puteti afla in continuare din ce ne-au povestit Cristina Petrescu si Ioana Epure, fondatoarele lui. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related