Raluca Feher si America ei dezgolita

Raluca Feher si America ei dezgolita

Ca orice om normal la cap, Raluca Feher (Creative Director, Cap), dupa ce a stat vreun an prin Americi, s-a intors acasa si a scris o carte despre experienta ei de acolo. Asta e, pe scurt, povestea volumului "America dezgolita de la brau in jos", care se lanseaza miercuri, pe 25 iunie, la Institute The Cafe. Varianta pe larg ne-o spune autoarea in cele ce urmeaza.

IQads: Cum au ajuns calatoriile astea pe hartie? Cand, cum, de ce te-ai decis sa le legi intr-o carte?
Raluca Feher: Multi prieteni au tras de mine, scrie dom’le o carte, ca toata lumea scrie o carte, stau 3 saptamani undeva si hop, au scris o carte. Tu ai stat un an si nimic. Dar intoarcerea a fost destul de brutala, in plin taraboi electoral, in pitch-uri si criza, clienti si alegeri parlamentare. Nu m-am invrednicit. In martie m-a sunat Petre Barbu, am fost colegi la Capital acum 1639 de ani. Mi-a spus de Constantin Nastase, zis Titi, ca si-a facut editura si m-a intrebat ce am prin sertar, ca sigur am ceva prin sertar. Si asa am ajuns sa scriu cartea asta de 300 de pagini, jumatate din ce aveam de spus. Asa ca sper sa se cumpere asta si sa vin cu partea a doua, mult mai putin urbana si cuminte decat prima parte care vorbeste numai despre Argentina, Chile, Uruguay si Antarctica. A doua parte ar acoperi Brazilia, Peru si Columbia. Hard core.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related