34 de agentii de comunicare, Energiea si Institute, the cafe la Noaptea Agentiilor 2013

In data de 25 aprilie The Institute organizeaza cea de-a patra editie a Noptii Agentiilor, unde si-au anuntat participarea anul acesta 34 de agentii: Action Global Communications RomaniaBBDOChelgate Public Affairs & Public RelationsDizainarDraftfcbEventuresG2 RomaniaSenior Hyperactive si agentiile GolinHarris, Lowe&Partners, Medic One, Mobile Works, Initiative, BPN - din grupul LoweFrank Group, Oxygen PR, Momobi si MSPS - din grupul FrankH Media, HIPPOSImage PRInfinit SolutionsJazzKubis InteractiveMEC RomaniaOptimediapastelPublicis; Rusu+Bortun Brand Growers & Rusu+Bortun Cyber GrowersSaatchi&Saatchi RomaniaSmart Corporation GroupThe Group si Web Digital. De asemenea, turul agentiilor va cuprinde si Institute, the cafe si Energiea, care se va transforma si anul acesta in Agentia de Vis si va provoca creativii la distractie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 10 ani experienta pe piata din Romania, Oxygen a ajuns la un know-how extins in industria de comunicare. A lucrat, de-a... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Sorin Andreescu
acum 7 ani
o fi pe bune? :)Branded


Related