[Neconventionalul zilei] O noapte din Kuala Lumpur, luminata de Lexus (si de sute de oameni in costume cu LED-uri)

[Neconventionalul zilei] O noapte din Kuala Lumpur, luminata de Lexus (si de sute de oameni in costume cu LED-uri)

Aici o sa gasiti in fiecare zi o campanie neconventionala despre care merita sa zici "ai vazut ce-au facut astia?". Zi de zi apar noi motive sa vezi publicitatea altfel, o sa le urmarim intai aici, apoi live, la ADfel, intre 18 si 24 august, la Fabrica.

Ti-ai dorit intotdeauna sa vezi cum arata sute de oameni imbracati in costume cu LED-uri in timp ce creeaza un traseu de lumina pe cele mai inalte cladiri din Kuala Lumpur? Norocosule, Lexus tocmai a platit niste cascadori sa faca asta si i-a si filmat.

Parte din Amazing in Motion, campania globala a brandului lansata in 2013, filmuletul STROBE ne arata calatoria unei siluete iluminate printr-un oras intunecat, calatorie intortocheata, care urca si coboara pe si de pe zgarie-nori. Filmarea clipului a implicat sute de acrobati si cascadori imbracati in costume cu LED-uri si suspendati la inaltimi de care mie mi-e frica. Rand pe rand, costumele lor au fost aprinse ca sa dea senzatia ca omul iluminat urca, sare si plonjeaza spre finalul calatoriei, adica un Lexus RC F. "Action Sequence" se numeste tehnica asta, am cautat eu pe Google:

Agentia din spate e CHI & Partners, iar la filmarea clipului au lucrat peste 40 de ingineri. Costumele iluminate au fost create de Vin Burnham, un designer de la Hollywood, si au fost inspirate din forma masinilor Lexus. Mai multe despre acestea, dar si despre alte detalii tehnice de la filmare, gasim pe o platforma dedicata.

Campania Amazing in Motion, care "vrea sa arate imaginatia, emotia si inovatia din spatele brandului Lexus", mai include si alte doua filmulete despre miscare. SWARM e povestea unor creaturi robotice care exploreaza orasul:

Iar STEPS ne conduce in lumea singuratica unei papusi imense (dirijata de mai multi oameni):

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related