Diesel ia atitudine impotriva site-urilor care vand produse contrafacute

Diesel ia atitudine impotriva site-urilor care vand produse contrafacute

Pe 24 iunie 2014, Diesel a inceput, in New York, un proces impotriva a 83 de site-uri care se folosesc ilegal de numele si identitatea brandului pentru a vinde produse contrafacute. Cele 83 de site-uri identificate au creat falsa impresie ca sunt autorizate sa vanda produse originale Diesel folosind trademark-ul companiei in numele domeniului.

"Folosirea ilegala a trademark-ului Diesel pentru a vinde produse contrafacute prin intermediul diferitor magazine online din lume ii afecteaza, in primul rand, pe clientii nostri care cred ca isi cumpara un produs de calitatea celor vandute de Diesel, cand de fapt nu e asa. In plus, aceste website-uri afecteaza reputatia brandului si increderea pe care oamenii o au in el, stirbind caracterul distinct pe care produsele Diesel si l-au castigat prin calitate si atentia la detalii", spune Renzo Rosso (Fondator si Presedinte, Diesel).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related