GMP si Media Investment au castigat contul comun Romtelecom si COSMOTE Romania

GMP si Media Investment au castigat contul comun Romtelecom si COSMOTE Romania

Romtelecom si COSMOTE Romania anunta agentiile selectate pentru serviciile media si de creatie. Astfel, GMP se va ocupa de serviciile de advertising standard (strategie, creatie, servicii clienti, productie), iar Media Investment, de serviciile media si planificare. Agentiile au semnat un contract de 2 ani, informeaza un comunicat emis de COSMOTE.

[UPDATE] GMP Advertising impreuna cu Webstyler au castigat pitch-ul pentru servicii de creatie pentru rebranding-ul Romtelecom si Cosmote.

Selectia serviciilor de creatie a inclus mai multe agentii importante de pe piata romaneasca. GMP s-a clasat prima in functie de urmatoarele criterii: abordare strategica si creativa, raspuns rapid si eficienta. GMP va furniza servicii de creatie pentru intreg portofoliul de branduri al companiilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated