Facem din luni o zi misto. Pentru ca ADfel

Facem din luni o zi misto. Pentru ca ADfel

Anunt special: scapam de luni! Da, da, se poate. Aceasta zi sinonima cu moartea pasiunii devine un punct nodal al neconventionalului publicitar. Cei proaspat intorsi din vacantele de pe planete indepartate poate n-au auzit ca incepe ADfel 2014. Nu-i bai, trebuie doar sa veniti. Brandurile, ONG-urile si noi suntem in pregatiri intense pentru seara asta. Deci, scapa de fata plangacioasa, sterge atmosfera de birou de pe haine si anunta-i pe prieteni si colegi ca in seara asta aveti program - inclusiv pe aia pe care nu prea ii ai la inima. O sa fie lume multa in Fabrica, si ei - usor de evitat.

Recapitulam cu ce va tinem ocupata seara:

- Printre brandurile ADfel cu care ne intalnim in racoroasa zi de azi se numara ZUZU – mancati ca vrabiutele, sa faceti loc pentru Milkshake-ul urias pe care ni-l aduce - si TOMI X-tra iute, prezent la datorie pe intreaga zi. Pe urma, de la 6 seara, cand suntem cei mai fericiti ca plecam naibii de la serviciu, ajung in Fabrica Discovery + Animal Planet, cu avanpremiera SHARK WEEK, si Gelato d'Amore, care pune stop dezinformarii: gelato nu e acelasi lucru cu inghetata.

- Luni e prima Zi Culturala ADfel; o sa inceapa punctual, la 5 dupa-masa, si-o sa inchida portile undeva pe la 12 noaptea. In rastimpul asta, te asteapta 21 de fundatii si ONG-uri gata sa-ti ia ochii cu activari de toate felurile. Cine, ce si cum, gasiti aici.

- Proiectiile ADfel de azi, atent selectionate, o sa ne arate intre 21:00 si 21:30 cum Publicitatea face fapte bune. Adica o sa ne uitam la campanii sociale, cele mai tari din ultimul an.

Iar la ADfel Galleries, puse pe picioare cu ajutorul AdProduction, ne putem documenta despre ce a insemnat advertisingul indraznet si marketingul de gherila in 2013, cu 36 studii de caz ale brandurilor care au parasit triumfatoare bula obisnuitului in 2013.

Si daca cititi mai bine harti decat cuvinte, uitati-va aici.

ADfel este un eveniment IQads, care are loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (str. 11 iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul evenimentelor incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

FIVE'S asigura regia si spectacolul la ADfel 2014. FIVE'S - Creator de Spectacol are toate ingredientele artelor spectacolului, vazute si nevazute: Sunet, Lumini, Scenotehnica, Video, Pirotehnie, Efecte speciale, manuite de tehnicieni inimosi si isteti.

Entuziasmul participantilor va fi surprins in mod profesionist de fotografii si videografii oficiali ADfel: Miluta Flueras de la ArtKlub, Uncle Jeb StudioXMedia Studio438 studio, freelancerul Dorin Moldoveanu si Diana Gandila de la IQads.

ADfel este gazduit de Fabrica si sustinut de MVcom. Partenerii media ai evenimentului sunt 220.ro, VICE, Revista de Povestiri, Revista Zeppelin, Times New Roman, Mixtopia, Realitatea.net, BestJobs si Kiss FM.

Despre ADfel
ADfel
 e singurul eveniment de branded entertainment din Romania, playground al brandurilor si agentiilor creative si prilej pentru public pentru o iesire in oras cu final neasteptat. In cadrul celor opt editii ADfel de pana acum au fost implementate mai mult de 400 de idei neconventionale de la 100 de branduri si organizatii implicate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

DictionarBranded


Related