Insider’s tip: Ce sa faci cand ajungi la vitrina Gelato D’Amore la ADfel 2014

Insider’s tip: Ce sa faci cand ajungi la vitrina Gelato D’Amore la ADfel 2014
Foto: Miluta Flueras

E frumos sa stai vara cu o bere la terasa si sa ignori realitatea si viata si oamenii care iti vorbesc direct, dar cand esti la ADfel pleci cel mai castigat cand te ridici si intrebi "ce-avem aici?". Daca nu iti place sa te repeti poti sa intrebi "ce ne-ati pregatit?", "voi cine sunteti?", "asta ce-i?". Poti sa iei berea cu tine daca nu iti vine s-o lasi din mana, desi nu ti-o ia nimeni pana te intorci si oricum o sa ai nevoie de maini libere pentru toate activitatile la care o sa fii invitat.

Mi se pare un sfat foarte bun, doar eu l-am scris, l-am si urmat. Am facut ieri, in prima zi de ADfel, o plimbare (nu va e putin teama cand folositi acum cuvantul asta?) dintr-un capat in celalalt al terasei Fabrica si am tras de maneca pe toata lumea. Pe la mijloc am ajuns la vitrina Gelato D’Amore, unde totul parea destul de clar. Mai multe arome, dintre care m-am legat pentru ice-breaker de cea de dovleac, pe care n-am mai incercat-o. Dar am inteles mai incolo ca daca eram profi intrebam de cea de fistic, despre care Angelo Popa mi-a spus ca e the one cand vrei sa testezi calitatea gelato-ului. Asta si pentru ca gelato-ul de fistic in starea lui naturala e bej, nu verde cum ne-au obisnuit marketerii. La fel si cu gelato-ul de menta, care de la mama lui e alb, nu verde, nu turcoaz, nu smarald. Care gelato nu se confunda cu inghetata. Nu zic din rautate, doar sa stiti sa nu va faceti de rusine la urmatoarea conversatie aprinsa pe care o purtati despre gelato versus inghetata.


Angelo Popa, cel care va initiaza in tainele gelato-ului. Foto: XMedia Studio

Am mai aflat lucruri, dar nu vreau sa va rapesc bucuria de a afla voi direct. Va mai spun ca o sa fie adaugate arome noi in fiecare seara de ADfel, asa ca nu are rost sa veniti cu tema facuta de acasa si sa va dati cunoscatori. Azi, de exemplu, o sa avem si gelato de ciocolata neagra si gelato de lamaie.

ADfel este un eveniment IQads, care are loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related