Ce vezi miercuri, in ultima din Zilele Culturale ADfel 2015

Ce vezi miercuri, in ultima din Zilele Culturale ADfel 2015
Credit foto: Miluta Flueras

Inainte ca ADfelul sa existe in vietile noastre, miercurea era o zi de tranzitie: jumatatea saptamanii, momentul ala in care esti un pic mai aproape de sfarsitul ei. Acum, o salvam noi de la plictiseala si pe voi impreuna cu ea: va invitam si azi pe terasa Fabrica (11 iunie, nr. 50) pentru o noua zi de activari destepte si distractive, care o sa va faca sa mancati neconventional pe paine. Azi e ultima din Zilele Culturale ADfel.

Pe harta, ziua de azi arata cam asa:

Prima parte: Zilele Culturale ADfel - 17.00 - 23.00 

Assamblage

Workshop demonstrativ de turnare in pamant de Delft si os sepie

Assamblage, Scoala de Bijuterie Contemporana care a pus bazele unei noi generatii de designeri si autori de bijuterie contemporana care se ridica la standarde internationale, vine sa ne impartaseasca din secretele acestei arte.

Clubul Ilustratorilor

Cuvinte nastrainice

Clubul Ilustratorilor este un grup de artisti coagulat in jurul unei preocupari comune: pasiunea pentru lucrul cu imaginea. Foloseste-ti putin imaginatia si incearca sa gasesti inteles prin imagini unor cuvinte fara de inteles.

Wunderkraft

Parada produselor responsabile

Asociatia D’Avent, sub egida Wunderkraft, prima platforma de produse si servicii reciclate creativ din Romania, aduce in scena produse creative realizate de minti inspirate, venind cu o alternativa verde la produsele realizate pe banda.

Funky Citizens

Cabina de spovedanie pentru spaga
Stickere de colectie “Mari Corupti”
Abecedar civic
Funky Hour

Funky Citizens vor sa schimbe sistemul si sa ii molipseasca cu zen-ul pe cetatentii cu spirit civic prin: collectibles cu Mari Corupti, Abecedarul Civic sau Cabina de Spovedanie pentru Spaga.

Credit: Miluta Flueras

Revista de Povestiri

Feedback de la mama
Feedback de la tine

Revista de Povestiri iti va vorbi despre un lucru simplu: feedbackul de la oamenii nepotriviti nu te ajuta deloc daca vrei sa-ti antrenezi talentul. Vino sa afli mai multe la activarea lor.

Anonimov

Ora de publicitate corecta
Ora experimentala
Sesiune foto

Gasca Anonimov, grup de oameni deloc secret, dar anonim, s-a adunat pentru a fi eroul din umbra al comunicarii. Ti-a pregatit trei activari laborioase ca sa vezi cat de bun poti fi si tu la asta!

Carevasazica

Carevasazica ADfel

Revista Carevasazica, parte a organizatiei studentesti Voluntari pentru Idei si Proiecte, lanseaza o altfel de gazeta de la ADfel, unde tu esti in centrul atentiei.

Credit: Ionut Caprarescu de la Uncle Jeb Studio

Scoala de Valori

Magna cum laudae / Infam
Valori in ram
Predau… Game of Thrones

Organizatia non-guvernamentala Scoala de Valori te cheama sa-ti aduci aminte cum era in liceu si ce valori aveai atunci. Tu ce ai schimba daca te-ai intoarce in liceu?

Asociatia Artia

FemExpress

Asociatia Artia va invita intr-o calatorie pentru descoperirea propriei feminitati. Conceput de femei pentru femei, FemExpress este un curs inspirat de drumul plin de farmec al fiecareia dintre noi.

AEGEE

Pasaport European
Spune Darts la ADfel!
Ganduri pentru Europa

Asociatia studenteasca AEGEE organizeaza si promoveaza activitati de voluntariat pentru dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Vino sa-ti stimulezi abilitatile de comunicare si sa-ti antrenezi spiritul de initiativa printr-o serie de activitati interactive.

VIP

Lumea prin ochi de VIP

VIP Romania este o organizatie formata exclusiv din studenti implicati, care iti va demonstra ca aduce la un loc oameni cu pasiuni diferite care vad mereu lucrurile diferit.

Institutul pentru Fericire

Multumeste cuiva drag
Prieteni vechi ce abia s-au cunoscut
Random Acts of Kindness

Organizatia non-guvernamentala Institutul pentru Fericire ne spune ca, inainte de a invata despre literatura sau matematica, este esential sa stim cine suntem noi si care este rolul nostru in acest univers.

Proiect 13

Diagnoza de silueta
Tinute si Personalitati
Fiecare ten cu a lui culoare, fiecare persoana cu pantonarul potrivit

Platforma de educatie vestimentara Proiect 13 te invita sa discutam despre noi, despre garderoba, despre alegerile vestimentare si despre conturarea unui stil vestimentar care sa avantajeze si sa reflecte interiorul fiecarei persoane.

Creative Arts

Poze la minut
Recuzita with a twist
Cadouri pentru acasa
Instalatie de portofoliu

Creative Arts, centru de dezvoltare a creativitatii, propune descoperirea si dezvoltarea potentialului creativ ce se afla in fiecare dintre noi, fie ca suntem copii sau adulti, printr-o serie de activitati pe masura.

AIESEC

Doza de schimbare!
World Citizen Passport
Prajitura cu ravas
Ce incape intr-o valiza?

Asociatia studenteasca AIESEC Bucuresti propune schimbarea prin pasi mici. Hai sa identificam impreuna unde e loc de imbunatatire si sa devenim protagonisti principali ai schimbarii, si nu spectatori.

Viitor Plus – Atelierul de Panza

Reconnect to your creative nature!
Upcyle your T-shirt!

Asociatia Atelierul de Panza promoveaza reutilizarea materialelor textile intr-un mod cat se poate de creativ, asa ca vino sa-ti exersezi talentul la pictura sau sa inveti sa-ti faci propria sacosa prietenoasa cu mediul.

Brigada de Voluntari

Roata BdV

Brigada de Voluntari te cheama sa-ti incerci norocul. Cu o singura invartire poti castiga super premii: tricouri si briose facute cu drag, invitatii la evenimente si un free pass pentru a intra in gasca noastra.

PRIME Romania

Roata cu Provocari
Tarot
Clown & Parrot

Singura asociatie studenteasca de relatii publice si comunicare te invita sa intri in Caruselul PRIME, unde vei avea parte de cea mai tare experienta de carnaval: vata pe bat, roata adevarului sau provocarii si cartile de tarot te asteapta.

Credit: Miluta Flueras

WWF

Animalele salbatice vin la ADfel

Animalele salbatice vin la ADfel pentru a arata cum oricine se poate implica in construirea unui viitor in care omul traieste in armonie cu natura, printr-o serie de activitati care te vor face sa privesti altfel animalele salbatice si pe cei implicati in salvarea lor.

Credit: Ionut Caprarescu de la Uncle Jeb Studio

Centrul Filia

Ce stii despre femei?

Centrul Filia te invita la o discutie cat se poate de simpla: Ce stii despre femei? Cu cat stii mai multe, cu atat ai sanse mai mari sa castigi premii creative.

Docuart

Cum se intampla!
Fresh de documentar
Fresh de cultura
Cartile au cuvantul

Docuart, organizatia pentru film documentar romanesc, crede in lectura ca punct de plecare al experientei culturale desavarsite. Ei aduc fotoliul, tu vino si povesteste-ne despre cartea ta preferata!

Nefiresc

Accepta provocarea Nefiresc

Asociatia Nefiresc iti propune o provocare atat de simpla incat nu ai cum sa pierzi: timp de 30 de minute vorbeste doar folosind 2 cuvinte alese de noi sau deloc. Accepta provocarea, iar daca iesi castigator, vei primi o bere, in caz contrar, tu esti cel care da berea.

Credit: Miluta Flueras

A doua parte: Branduri prezente la ADfel - 18.00 - 23.00 

Orange

Portret de Familie
Stress’o’Metrul
alte surprize

La ADfel, Orange te ajuta sa dai mana cu mana cu prietenii si tehnologie, dar si sa-ti testezi memoria si nivelul de stres prin activarile la care te invita toata saptamana.

Credit: Ionut Caprarescu de la Uncle Jeb Studio

Cununa

Casa Cununa
Masa Cununa
ADfel de like-uri

Cununa e primul brand care se lanseaza la ADfel. Paseste in universul Cununa: ca te asezi la masa sau le intri in casa, rezerva-ti un loc la masa Cununa, cea mai frumoasa masa de la ADfel, pe Facebook-ul Cununa. Si doar azi vezi cum fauritul de like-uri nu-i lucru de colo, dar mesterii Cununa iti arata cum se face treaba.

Credit: Miluta Flueras

Five’s

How to Turn Events into Performing Arts

Five’s te invita la un demo de lumini, de unde sa pleci cu idei: cum sa-ti faci evenimentele sa sune si sa arate mai bine, fie ca esti agentie, client sau participant.

Credit: Ionut Caprarescu de la Uncle Jeb Studio

A treia parte: Activitati ADfel - 18.00 - 23.00 

ADfel Projection

Proiectia de reclame a serii

O ora de reclame misto, pe ecranele din terasa.

ADfel Galleries

Galeria neconventionalelor romanesti

Traditie a evenimentului, ADfel Galleries te intampina si anul acesta cu studiile de caz ale campaniilor afara-din-cutie ce-au vazut lumina zilei in perioada in 2014 si 2015.

Despre ADfel
De zece ani, copilul neconventional al IQads intretine setea de publicitate altfel a publicului bucurestean. Singurul eveniment de branded entertainment din Romania, ADfel creeaza un playground in care brandurile si agentiile creative interactioneaza cu publicul. In cele 9 editii de pana acum, peste 100 de branduri si organizatii au venit cu peste 400 de idei implementate pentru mai mult de 7.000 de participanti pe an.

 

photo by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Posted by IQads on Tuesday, September 22, 2015
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related