Cum sa-ti construiesti brandul personal de la zero

Cum sa-ti construiesti brandul personal de la zero

Anna Heijker, specialist in comunicare si Owner Pitches & Presentations S.R.L., este speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de Femei in Afaceri in Bucuresti, marti, 7 octombrie 2014, ora 19:00, la Capital Plaza Hotel. In cadrul evenimentului vei afla „Cum sa-ti construiesti brandul personal de la zero”.

„Reincepem evenimentele de business networking din aceasta toamna cu un subiect ofertant si de interes, atat in viata profesionala, cat si in cea personala. Vom vorbi cu Anna Heijker despre branding personal, despre cum putem reusi sa ne diferentiem si sa ramanem in mintea oamenilor, chiar si atunci cand pornim la drum fara bani, ajutor sau cunostinte”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare si presedinte Femei in Afaceri.

ANNA HEIJKER
Anna Heijker este specialista in comunicare, cu experienta in Olanda, Australia, Vietnam si Romania. Anna s-a specializat in crearea unor mesaje puternice, atat in comunicarea orala, cat si in comunicarea scrisa. A sustinut traininguri pe teme ca: pitching, dezvoltarea abilitatilor de prezentare si vorbire in public pentru ING Bank, LeadersHUB, Camera de Comert Romano-Olandeza, Impact HUB Bucharest si multe altele. A jurizat competitii de public speaking pentru English Speaking Union Romania si a fost speaker la mai multe evenimente de business, printre care Zilele Biz si VoluntEurope. Prezentarea Annei Heijker va fi sustinuta in limba engleza.

ACCESUL LA EVENIMENT
Taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus). Accesul la eveniment se face doar cu rezervare si confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri au prioritate si beneficiaza de 25% discount din costul taxei de participare.

DESFASURATORUL EVENIMENTULUI
18:30 – Inregistrarea participantelor & coffee
19:00 – Inceputul evenimentului
19:15 – Prezentarea fiecarei participante si a businessului/jobului pe care il are
20:00 – Prezentarea unei afaceri
20:10 – Sustinerea temei de catre speakerul evenimentului
20:20 – Q&A • 20:40 – Tombola cu premii oferite de parteneri
20:45 – Business Networking

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related