IAA Romania celebreaza Ziua Publicitatii, moment aniversar care isi propune sa devina traditie in Romania

IAA Romania celebreaza Ziua Publicitatii, moment aniversar care isi propune sa devina traditie in Romania

Sub sloganul „Publicitatea creste Romania”, IAA Romania, alaturi de Ziarul Financiar, organizeaza Ziua Publicitatii, manifestare care isi propune sa aduca in atentia tuturor actorilor din piata, de la profesionisti din industria de marketing si comunicare, pana la autoritatile din institutiile publice,  rezultatele studiului „Publicitatea, Motor de Crestere Economica in Romania”, realizat de Deloitte, in perioada mai-septembrie 2014.

Materialul surprinde modul in care industria de marketing si comunicare contribuie direct la dezvoltarea economiei nationale. In acelasi timp, este reflectata si opinia factorilor de decizie din companiile romanesti si internationale active pe piata locala cu privire la importanta publicitatii ca mijloc de comunicare si informare in societate.

De Ziua Publicitatii, pe langa prezentarea in detaliu a rezultatelor studiului, IAA Romania va organiza mese rotunde pe teme legate de impactul publicitatii asupra diverselor domenii de interes, interviuri si prezentari ale unora dintre cei mai importanti lideri din mediul de afaceri autohton.

„Dorim sa ne facem un obicei din a veni anual in fata industriei si a autoritatilor interesate pentru a prezenta si discuta, in detaliu, modul in care industria de marketing si comunicare contribuie la dezvoltarea economiei si a societatii. Vorbim despre un eveniment de referinta, unic in peisajul local, ce va creste de la an la an si va implica din ce in ce mai multe structuri si asociatii ale industriei. Pentru aceasta prima editie, ne propunem sa aducem in atentia publicului efectele pozitive pe care industria de marketing si comunicare le genereaza in economia locala”, a declarat Mihai Barsan, Presedinte IAA Romania.

Ziua Publicitatii va avea loc pe 29 octombrie 2014, la Marriott Grand Hotel, incepand cu orele 09:30.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related