360 Revolution are un nou site. Poti afla cat te costa orice tip de eveniment

360 Revolution are un nou site. Poti afla cat te costa orice tip de eveniment

360 Revolution este deja un nume de referinta in domeniul dezvoltarii, organizarii si implementarii de evenimente. Misiunea agentiei este de a crea experiente care sa lase o impresie spectaculoasa asupra participantilor atat emotional cat si functional, intr-un mod relevant si util obiectivelor de comunicare propuse, integrand atat sfera interactivitatii digitale cat si solutii complexe live.

Acum, 360 Revolution propune pietei un nou site, cu un design "fresh" si cu o larga sectiune dedicata proiectelor realizate si competentelor care contribuie la reputatia sa deja binecunoscuta. In plus, cei care doresc sa afle mai multe despre ceea ce inseamna organizarea unui eveniment, din punct de vedere financiar, au la dispozitie un tool virtual prin care pot obtine in timp real o estimare pentru o gama larga de solutii tehnice pentru orice tip de activitati, de la o conferinta de presa pana la un revelion pentru 60 000 de oameni.

"Oferim un pachet de solutii custom pentru orice tip de eveniment. Totul pleaca de la un design al evenimentului, un concept creativ care poate fi implementat apoi in cele mai mici detalii. Aici intervine expertiza noastra logistica: de la o simpla instalatie audio pana la un spectacol total. Insa primul pas este intotdeauna legat de o intrebare fundamentala: cat costa? Asa ca am decis sa oferim clientilor si potentialilor clienti o forma simpla, prin care isi pot calibra mai bine bugetul si solicitarea cu care vin apoi la noi", Valentin Golban, Client Service Director.

Estimatorul de buget impreuna cu detalii despre serviciile oferite de 360 Revolution si exemple de proiecte spectaculoase puse in scena, printre care si recentul festival de video mapping iMapp Bucharest, va asteapta pe www.360revolution.ro. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related