Saptamana Sustenabilitatii

Saptamana Sustenabilitatii

Doar cateva zile au mai ramas pana la Saptamana Sustenabilitatii, 3 - 7 noiembrie, organizata de catre The CSR Agency si CSE, (Center for Sustainability and Excellence, expert international acreditat in organizarea de sesiuni de training de CSR).

Inscrierile se mai pot face pana pe 29 octombrie 2014 pe site-ul The CSR Agency. Nikos Avlonas, presedintele si fondatorul CSE, va veni la Bucuresti si va sustine evenimentul Round Table din data de 3 noiembrie, precum si cursul de CSR Practitioner din zilele 4 - 5 noiembrie.

Nikos Avlonas este un trainer cu reputatie si foarte apreciat la nivel international. Acesta a fost onorat de catre Trust Across America cu distinctia „Top 100 Thought Leaders in Trustworthy Business Behavior”, in anul 2010. El este renumit in intreaga Europa, in America de Nord, in Orientul Mijlociu si in Asia pentru speech-urile si sesiunile de training pe care le-a organizat pe tema sustenabilitatii si dezvoltarii durabile. Nikos Avlonas este, de asemenea, si co-autorul cartilor  „Practical Sustainability Strategies”, publicata de Wiley in 2013 si „Management Models for the future”, publicata in anul 2009.

In prezent este consultant si la University of Chicago Graham School in programul Leadership in Sustainability. Inca din anul 2000 a colaborat ca profesor cu American College Of Greece (Deree College) si a sustinut multe cursuri si seminarii la Kellogg School of Management (Chicago) si la Sheffield Hallam University (U.K).

Esti invitat sa iti rezervi un loc la Masa Rotunda sau la una dintre sesiunile de training organizate in cadrul Saptamanii Sustenabilitatii si sa invatam impreuna despre Responsabilitatea Sociala Corporativa, etica in afaceri, strategii sustenabile, dezvoltare durabila si raportare de CSR.

Sustainability Week va cuprinde 3 evenimente:

  1. 3 noiembrie - Masa Rotunda, unde tema abordata va fi importanta investitiei in sustenabilitate.

Round Table va avea loc pe 3 noiembrie si va fi moderata de catre Nikos Avlonas, fondatorul CSE si autorul cartii „Practical Sustainability Strategies: How to Gain a Competitive Advantage".

Acesta va discuta cu participantii despre modalitatile de persuadare a membrilor board-ului companiei in vederea investitiei in sustenabilitate, ea fiind  justificata de reducerea reala a riscurilor si de cresterea profitului.

  1. 4 - 5 noiembrie - Training de formare de practicieni in CSR, acreditati de catre CSE

Trainingul CSR-P fi sustinut tot de catre Nikos Avlonas. Vor fi abordate notiuni de CSR precum: legislatia din domeniul CSR si reglementarile de mediu, implicarea stakeholderilor, tipurile de marketing sau raportarea de CSR.

Dupa finalizarea trainingului, participantii vor avea la dispozitie doua saptamani pentru a realiza o tema practica. Aceasta va fi evaluata de catre experti si le poate aduce certificarea CSE.

  1. 6 - 7 noiembrie, Training despre raportarea de CSR

Training-ul de raportare de CSR va dezvalui etapele realizarii unei raportari de CSR, de la planificarea procesului, dialogul cu stakeholderii si identificarea aspectelor relevante pentru companie (Material Aspects), pana la adunarea, analiza si comunicarea datelor obtinute.

Taxe de participare:

  • Training de formare de practicieni in CSR, acreditati de catre CSE - 1299 de euro + TVA; (4 - 5 noiembrie)
  • Training despre raportarea de CSR - 999 euro + TVA.; (6 - 7 noiembrie)
  • Companiile pot beneficia de reduceri daca inscriu mai multi angajati sau daca participa la ambele sesiuni de training. Cei inscrisi vor participa gratuit la Masa Rotunda din 3 noiembrie.
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related