‎Halloweene, Halloween‬e, ce ne-am face fara tine?

‎Halloweene, Halloween‬e, ce ne-am face fara tine?

Buna dimineata va spunem in aceasta dupa-amiaza a sambetei de dupa Halloween.

Ah, Halloween-ul. Un prilej de sarbatoare pe care il imbratisam cu ardoare in fiecare an pentru ca putem sa ne iesim un pic din pieile noastre. Plus ca, daca 31 octombrie e zi lucratoare, ne mai desprindem de la birouri, mai decoram un perete, ne mai veselim, mai avem un pretext de poze si - dupa terminarea programului, evident, si nicio secunda inainte - intra in scena si niste alcool. Apoi dezlantuim si carnavalul.

In ideea asta, am strans niste marturii vizuale ale Halloween-ului 2014 sarbatorit in agentiile de publicitate inca de ieri dimineata.

[UPDATE] La DDB s-au sculptat dovleci pe bune, nu asa.


S-a ales castigatorul concursului de la Vitrina Advertising, dovleacul-dragon:


Am vazut un update si de la Emiral Media:

 

La Headvertising s-a sarbatorit si aniversarea unui vrajitor.


Oamenii de la Frank au deghizat birourile inca de  la pranz.

 


La Vitrina din Cluj au pus si de-o competitie intre dovleci sculptato-pictati.


THE PRACTICE n-a aratat niciun pic de mila populatiei de dovleci.


Mindshare au sarbatorit cu tort verde, ca sa fie bine in stomacelele tuturor.

 


Emiral Media au construit niste povesti in miniatura.

 


Lista ramane deschisa. Daca am ratat vreo sarbatoare marcata pe Facebook, rugamintea e sa ne anuntati pasnic si sa ne ghidati inspre niste poze.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related