Amalia Nastase si Amalia Nastase Communications se ocupa de comunicarea grupului Mengotti in Romania

Amalia Nastase si Amalia Nastase Communications se ocupa de comunicarea grupului Mengotti in Romania

Amalia Nastase si Amalia Nastase Communications anunta inceperea parteneriatului pe comunicare cu grupul italian Mengotti. Agentia Amaliei Nastase va derula atat activitati specifice de PR si de media relations, cat si de event managament si de brand reputation management pentru grupul italian si brand-urile din portofoliul acestuia. Parteneriatul face parte dintr-un proces strategic de crestere a grupului de moda in relatia cu clientii si partenerii sai, precum si cu media din Romania.

"Amalia Nastase si agentia pe care o conduce ca Managing Partner sunt cei mai importanti jucatori din domeniul comunicarii pentru branduri de lux si high-fashion din Romania. Experienta si succesul in comunicarea pentru nume mari din topul industriei  ne-o recomanda ca pilon cheie pentru cresterea reputatiei grupului nostru pe piata. Avem certitudinea ca impreuna cu Amalia Nastase vom reusi sa crestem brandul Mengotti in Romania la nivelul inalt de recunoastere al tuturor brand-urilor de moda celebre care au avut placerea de a lucra cu ea si cu agentia sa. Parteneriatul e o placere si o oportunitate pentru mine, pentru firmele noastre si pentru colaborarea noastra",
a declarat Adriano Mengotti, proprietarul lantului de magazine din Romania.

Colaborarea cu grupul italian Mengotti este fundamentata pe excelenta serviciilor de comunicare premium pe care Amalia Nastase Communications le-a pus de-a lungul timpului la dispozitia clientilor de prestigiu - din domeniul modei si al luxului – aflati in portofoliul agentiei.

"Parteneriatul cu Mengotti este o onoare pentru noi: pe de o parte, pentru ca ne confirma si celebreaza experienta in comunicarea luxury si fashion, pe de alta parte pentru ca reflecta traditia agetiei in materie de servicii exclusive pentru brand-uri de prestigiu. Suntem increzatori ca impreuna cu Mengotti Romania vom scrie o noua poveste reputationala de succes care sa onoreze traditia grupului italian atat in tara noastra, cat si in cea de origine",
a adaugat Amalia Nastase, Managing Partner Amalia Nastase Communications.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related