Mai sunt 2 zile pana la "Unmapping iMapp" - un eveniment in care afli totul despre video-mapping

Mai sunt 2 zile pana la "Unmapping iMapp" - un eveniment in care afli totul despre video-mapping

Mai sunt doua zile pana cand vom deconstrui virtual iMapp Bucharest 555, la fix doua luni dupa ce fatada Casei Poporului a fost deconstruita vizual de proiectiile celor 5 echipe de artisti.

Una dintre echipe va fi prezenta pe scena conferintei de joi, pentru a ne spune mai multe despre ceea se afla dincolo de jocul de lumini de pe cladire. Munca, inspiratie si multa matematica.

Cei care vor sustine prezentarile:

Ema Stoica, Sef Serviciu Proiecte Culturale, creart, va vorbi despre modificarile aduse de un festival de acest gen in fibra urbana a culturii capitalei noastre.

Adrian Pochiscan - Technical Director, 360 Revolution, ne va expune provocarile ridicate de un video-mapping pe a doua cea mai mare cladire din lume.

Patryk Fischer - Specialist R&D,  Lang AG, ne va introduce in spatele scenei, in echipa tehnica a unui spectacol de asemenea anvergura.

Alex Petrosanu - Creative Director, Les Ateliers Nomad, ne va spune mai multe despre lumea fantastica si minunata ce a inflorit pe Palatul Parlamentului.

Stefan Voloaca - Creative Director, 360 Revolution, va oferi o perspectiva utila din punct de vedere al comunicarii si marketingului.

Creart, Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, impreuna cu 360 Revolution, compania care a asigurat atat suportul tehnic cat si "creative direction-ul" iMapp Bucharest 555, va invita sa descoperiti resorturile ascunse ale acestei transformari, la Unmapping iMapp, un eveniment informal, ce va avea loc pe data de 20 noiembrie, incepand cu ora 14:00, in sala de spectacole Creart, Strada Alexandru Lahovari, Nr. 7.

Accesul este gratuit, insa, deoarece numarul de locuri este limitat, este necesara confirmarea participarii la telefon: 0372 709 400, sau email: [email protected]

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related