Sorin Tranca (Friends/TBWA): Stiu cativa oameni in Timisoara care ar putea lucra fara nicio problema intr-o agentie mare in Bucuresti

Sorin Tranca (Friends/TBWA): Stiu cativa oameni in Timisoara care ar putea lucra fara nicio problema intr-o agentie mare in Bucuresti

Sorin Tranca (Creative Director, FRIENDS\ TBWA) s-a mutat de ceva timp din Timisoara, dar inca iubeste orasul si spune ca ar fi dispus sa se ocupe chiar si gratuit de promovarea lui. Desigur, dupa un research ca la carte despre ce s-a facut deja si care ar fi obiectivele pentru mai departe. 

Piata Unirii si Parcul Rozelor. Daca va mai ramane timp, as zice sa mergeti si pana in Piata Iozefin duminica dimineata, asta daca mai e piata de animale deschisa (nu mai stiu, am parasit orasul in 1997).

E cu de toate, sa placa la toata lumea. 

Din cate stiu, sunt tot felul de activitati culturale, concerte, multe legaturi cu regiunea istorica a Banatului, cu Ungaria, cu Serbia. Aveti aici un film "de prezentare" facut de Primarie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related