Ademenirea lui Eugen Suman de către Sorin Trâncă la Friends\TBWA

Ademenirea lui Eugen Suman de către Sorin Trâncă la Friends\TBWA

Cronica agenției Friends\TBWA. Anul Domnului 2017, pe undeva prin toamnă. Cârmuitorul Sorin Trâncă numește un nou înalt demnitar Creativ Executiv, în persoana lui Eugen Suman. Povestea începe însă înainte, când același Sorin îl întâlnea pe haiducul Eugen la Marele Târg al Cannes-ului, unde majoritatea meșteșugarilor publicitari se adună an de an să mai schimbe niște vorbe și să vadă cine împletește cele mai bune campanii de comunicare. Sorin și-a spus atunci că acestui haiduc nu i-ar sta rau în afacerea pe care a fondat-o în tinerețile lui, prin 2003.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related