GAV - an nou, formula noua

GAV - an nou, formula noua

GAV, ”the content accelerator”, mărește viteza pe început de an și lărgește echipa cu tinere talente în vederea unui sezon sportiv și mai bun decât 2014 – an record în istoria de 10+ a agenției.

 

GABRIEL COMAN – SENIOR COPYWRITER

Gabriel Coman este noul senior copywriter la GAV.

Absolvent al Facultății de Comunicare și Relații Publice, Gabriel are o experiență în publicitate de un deceniu, dobândită în agenții precum Friends, Leo și Brands&Bears.

Noul creativ GAV iubește cuvintele și viceversa, adoră să lucreze pe campanii sociale, este mare fan Charlie Chaplin, iar dacă ar avea bani, timp și spațiu, cu siguranță ar deține cea mai mare colecție de biciclete din lume.

 

ENNIFER ANEFI - COPYWRITER

Ennifer Anefi este metisul tătaro-român, cu apucături de copywriter, care fumează ca un turc.

A dat o tură prin McCann și a decis că publicitatea e “the real deal”. A terminat Școala ADC - zice ea, sub cum laudae - dar asta nu a făcut decât să-i sporească pasiunea pentru publicitate; masochistă, deh.

Când nu croșetează briefuri... vede filme și citește mult online (e greu cu ADHD-ul inerent + multă cafea după rețeta bunicii).

 

EUGEN ȘOINEANU – NEW BUSINESS DIRECTOR

Eugen a intrat în zona comunicării acum 8 ani și, din câte se vede, a uitat să plece.

După 4 ani în publicitate a sărit în curtea Opel Romania (Mktg. Comm. Specialist,) apoi direct în grădina Ford (Mktg. Comm. Mgr.). În urma lui au rămas campanii și strategii cu care SE-ul Europei nu se putea lăuda până atunci.

Pare puțin fixist (judecați și voi singuri, după poză), dar e de înțeles atunci cînd spune că vrea să facă lucruri unice la care să se raporteze ulterior ceilalți. Modest, omul...

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GAV

GAV este Agenția de publicitate independentă românească (membră a Grupului de agenții independente Interpartners), fondată și condusă de Lucian Georgescu, primul director de creație român și unul dintre... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related