[Cum comunica muzeele] MNAC, un refugiu al artei contemporane in Bucuresti

[Cum comunica muzeele] MNAC, un refugiu al artei contemporane in Bucuresti

Cand m-am mutat in Bucuresti, MNAC (Muzeul National de Arta Contemporana) a fost printre primele muzee pe care le-am vizitat. Auzisem de terasa frumoasa pe care o au si de panorama pe care o ofera deasupra orasului. Ce-mi place cel mai mult la muzeul asta e ca expozitiile se schimba destul de des si mereu e ceva nou de vazut.

Despre cum se promoveaza muzeul, care e bugetul disponibil, ce evenimente au avut succes pana acum si cum a evoluat numarul de vizitatori in ultimii ani, ne povesteste mai multe Silvia Rogozea (Coordonator Comunicare si Relatii Publice, MNAC)

Prin publicatii de specialitate proprii (cu distributie directa, datorita lipsei unui buget pentru distributie), bannere pe fatada MNAC, parteneriate media cu publicatii si media online generaliste sau de specialitate, activitati de PR, Facebook, newslettere si ecrane outdoor (punctual, pentru anumite perioade – im sistem de barter).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related