Catelul pe care trebuie sa-l iei acasa

Catelul pe care trebuie sa-l iei acasa

Mergi printr-un centru comercial. Iti ies in cale niste voluntari de la un adapost pentru animale si iti dau un flyer cu un catel. Sunt sanse mari sa nu te uiti de doua ori la el, ai de ajuns la filmul pentru care inca n-ai bilete sau trebuie sa-ti iei adidasii aia la reduceri. Brusc, acelasi catel se ia dupa tine. Il vezi urmarindu-te pe un traseu de OOH-uri interactive in intreg centrul comercial. Merge in acelasi ritm cu tine si, la un moment dat, nu mai poti sa-l ignori chiar daca, prin absurd, asta ai vrea.

Aparitiile digitale ale lui Barley, catelul, sunt controlate de un cip RFID, integrat flyer-ului pe care l-ai luat in mana mai devreme. Si acum, cu cat te apropii mai mult de un panou, cu atat mai aproape vei fi de nasul umed si privirea cautatoare a unei fiinte care pare a fi cel mai bun prieten al tau.

Responsabili pentru campania #LookingForYou, realizata pentru adapostul de caini si pisici Battersea din UK sunt agentia Ogilvy One, care nu se afla la prima isprava de interactivitate inovatoare in mediu outdoor. Tot ei ne vorbeau in acelasi stil acum doi ani despre British Airways.

Treceti la clip, va rog, si lasati-va inimile inghetate sa imbratiseze caldura. 


Tot Barley ne intampina si pe site-ul oficial al campaniei, povestindu-ne cum a ajuns el la Battersea si cum si-a gasit noi stapani pentru totdeauna.

 

Capitolul campanii destepte pentru adaposturi de caini se incheie abia dupa urmatorul exemplu.

Sa zicem ca te-ai hotarat: e vremea sa-ti iei un caine. Sau au decis copiii tai pentru tine. Oricum ar fi, ajungi intr-un pet shop ca sa vezi care e treaba. Te uiti, sondezi terenul; toti sunt frumosi, dar unul se uita mai cu vino-ncoa la tine, asa ca l-ai adjudecat. Intrebi "cat costa?". Ti se raspunde "nimic, e un caine dintr-un adapost care isi cauta stapan."

Iti iei fata de pe jos, "iti instalezi" un zambet ferm si pleci cu cainele in lesa. O campanie conceputa de NBS / Dentsu Aegis Network pentru ONG-ul brazilian Quatro Patinhas:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related